Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1199g909kcal22.4g184.9g2.4g12g
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g750g150kcal7.5g22.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 450g1346kcal102.8g0g104.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.2g3.7g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 3.8g11kcal0.3g1g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8580g5021kcal275.2g436.4g223.4g33.6g
Valittu annoskoko4290g2511kcal137.6g218.2g111.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna2145g1255kcal68.8g109.1g55.9g8.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302