Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)3475g7993kcal347.5g225.9g625.5g3.5g
Amerikan pekoni 1viipale342g1093kcal41g0g102.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Ketsuppi, euro shopper108g108kcal1.1g24.8g0.5g1.3g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g18718kcal801.6g542.8g1462.6g28.4g
Valittu annoskoko4296g9359kcal400.8g271.4g731.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna2148g4680kcal200.4g135.7g365.7g7.1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281