Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1502g1144kcal28.2g232.8g3g15g
Lenkki, kevyt sininen HK1502g2554kcal150.2g150.2g150.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%991g1586kcal26.8g26.8g148.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8592g10729kcal418.2g848.4g605g43.2g
Valittu annoskoko4296g5364kcal209.1g424.2g302.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna2148g2682kcal104.6g212.1g151.3g10.8g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335