TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2627g533kcal15.8g99.8g7.9g36.8g
Paprika punainen 876g256kcal8.2g39.4g3.5g16.6g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 71g627kcal0g0g70.9g0g
Lihaliemi laimennettu 700g133kcal0g21g4.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8596g3151kcal51.8g328.4g173.2g108g
Valittu annoskoko4298g1576kcal25.9g164.2g86.6g54g
Annoskoko puolitettuna2149g788kcal13g82.1g43.3g27g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099