Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Vadelma 17g6.8kcal0.2g0.7g0.1g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.8g2.4kcal0g0.5g0g0.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 3.3g9kcal0.5g0g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.2kcal1g0g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g5g21kcal3.9g0.3g0.4g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)5g17kcal0.7g2.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g149kcal12.6g11.8g4.8g1.8g
Valittu annoskoko43g75kcal6.3g5.9g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g37kcal3.2g3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g174kcal14.7g13.7g5.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177