Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suklaa tumma 7.5g39kcal0.3g4g2.3g0.4g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.1g19kcal1g3.3g0.2g0.8g
Cashewpähkinä 3.1g18kcal0.6g0.6g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g368kcal5.8g42.2g19.4g2.6g
Valittu annoskoko43g184kcal2.9g21.1g9.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna22g92kcal1.5g10.6g4.9g0.7g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276