Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g5g19kcal1.4g0g1.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 8.3g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0.7g
Riisijauho / -hiutale 4.6g17kcal0.4g3.6g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g1.4g1.1kcal0.1g0.2g0g1g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g3.7g4.3kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g206kcal6.2g10.4g15g4.8g
Valittu annoskoko43g103kcal3.1g5.2g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal1.6g2.6g3.8g1.2g
Arvot/100g100g239kcal7.2g12.1g17.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656