Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 14g18kcal1.5g0.3g1.3g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)6.2g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g6.2g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3g1kcal0g0.2g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g133kcal7.2g12.4g6g0.6g
Valittu annoskoko43g66kcal3.6g6.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g33kcal1.8g3.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g155kcal8.4g14.5g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220932