Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 16g17kcal3.4g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 5.2g3.6kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sieni tatti, hapero 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g2.7g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)6.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g66kcal8.4g2.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko43g33kcal4.2g1.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal2.1g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g77kcal9.8g3.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263