KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g10g39kcal8g0.7g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.6g11kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3.3g19kcal0.8g0.6g1.6g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.1g6.9kcal0.6g0.2g0.4g0.7g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Hiiva, 50g1.3g0.8kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g206kcal21.8g7.4g10g2.2g
Valittu annoskoko43g103kcal10.9g3.7g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal5.5g1.9g2.5g0.6g
Arvot/100g100g240kcal25.4g8.6g11.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533