Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 25g36kcal4g0g2.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g109kcal9.2g1g7.4g0.2g
Valittu annoskoko43g55kcal4.6g0.5g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal2.3g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203