Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)8.4g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g333kcal5.2g42.8g15.6g1.2g
Valittu annoskoko43g167kcal2.6g21.4g7.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g83kcal1.3g10.7g3.9g0.3g
Arvot/100g100g386kcal6g49.5g18.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925