Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.4kcal0.4g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g1.1g6kcal0g0.7g0.3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 10g8.3kcal0.1g1.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g165kcal4g24.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko43g82kcal2g12.3g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal1g6.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g191kcal4.7g28.6g5.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394