Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka7.5g10kcal1.6g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Rice Dream, riisimaito11g5.3kcal0g1.1g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.4.1g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Parsakaali, tuore, 257g4.6g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g4.6g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g3.8g4.7kcal0.1g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g91kcal5.2g11.6g2.4g1g
Valittu annoskoko43g46kcal2.6g5.8g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal1.3g2.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6g13.5g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557