Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 33g47kcal5.3g0g2.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha6.3g19kcal0.2g0.4g1.8g0g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g134kcal11.2g0.8g9.4g0.2g
Valittu annoskoko43g67kcal5.6g0.4g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal2.8g0.2g2.4g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13g0.9g10.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571