Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Parmesan formaggio da pasta1.1g5kcal0.4g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla11g5.9kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g89kcal5.8g4.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko43g45kcal2.9g2.1g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.5g1.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.7g4.9g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318