Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.2g20kcal1.7g0g1.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g12g5.9kcal0.2g1.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g61kcal4.2g2.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko43g31kcal2.1g1.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal1.1g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901