Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g7.8g31kcal0.6g4.8g1.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa13g13kcal1.4g0.4g0.6g0g
Karpalo 6.2g2kcal0g0.2g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6.2g8.7kcal0.2g0.4g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g175kcal5.2g25.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko43g87kcal2.6g12.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g44kcal1.3g6.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.5g6.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239