Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g2.3g6kcal0.9g0g0.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g113kcal2.2g3g10.2g1g
Valittu annoskoko43g56kcal1.1g1.5g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal0.6g0.8g2.6g0.3g
Arvot/100g100g131kcal2.6g3.5g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499