Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g38kcal0g9.2g0g0g
Valittu annoskoko43g19kcal0g4.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0g2.3g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464