KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 6.7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Retiisi 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g3.3g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 8g16kcal0.2g0.1g1.6g0.5g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g4.5g4.5kcal0.8g0g0.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g4.5g8.9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g88kcal5.8g2.2g5.8g1.8g
Valittu annoskoko43g44kcal2.9g1.1g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.5g0.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g102kcal6.7g2.6g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950