Aura-kana-metukka pannari

Tämä ohje on muunnelma VHH juustopannarista ja sopii erinomaisesti karppaajalle.

Halutessaan vehnäjauhot voi jättää kokonaan pois.

Lopputulos muistuttaa suolaista piirakkaa - itse paistoin pannarin isossa lasagnevuoassa pellin sijaan.

Taikina on aika paksua.

Aurajuustoa on sen verran, ettei se peitä muita makuja alleen.

Mausteita(esim.

mustapippuri ja pizzamauste) voi ripotella pannarin päälle ennen uuniin menoa!
Yksi annos on aika pieni joten isoon nälkään menee helposti kaksikin palasta.

Maistuu hyvin salaatin kera!

-Ruskista suikaloidut fileepihvit öljyssä ja lisää hetken päästä myös herkkusienet pannuun

-Sekoita keskenään munat, kerma, vehnäjauho, raejuusto, juustoraaste ja auramuru.

Sekoita kana, herkkusienet sekä hienonnettu metukka munajuustoseokseen.

-Lisää lopuksi he-ma-po-seos sekä sulatettu voi.
Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle mausteet.

Suolaa et välttämättä tarvitse.

-Paista leivinpaperoidussa vuoassa tai pellillä n.0.5h ja 200-astetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kiirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin filepihvi (Pirkka)6.3g7.7kcal1.2g0.1g0.3g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Luomukerma (Valio), annos 100g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Arkirae (Valio), annos 100g4.7g3.3kcal0.6g0.2g0g0g
Edam 17%3.1g8.6kcal0.9g0.1g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.1g8.2kcal0.8g0g0.5g0g
Ohut meetvursti (kulinaari) (Atria), annos 20g3.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g171kcal12.6g1.8g12.4g0.2g
Valittu annoskoko43g86kcal6.3g0.9g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal3.2g0.5g3.1g0.1g
Arvot/100g100g199kcal14.7g2.1g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242287