Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä6g6.6kcal0.5g1.1g0g0.5g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)3.1g14kcal0.7g0g1.2g0g
Paprika, punainen3.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g4.2g3kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g89kcal6g6g4g1.8g
Valittu annoskoko43g44kcal3g3g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.5g1.5g1g0.5g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057