Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g13g46kcal0.6g3.9g3.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, Kevyt6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g179kcal7.8g8.8g12.4g1g
Valittu annoskoko43g90kcal3.9g4.4g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g45kcal2g2.2g3.1g0.3g
Arvot/100g100g209kcal9.1g10.2g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415