Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g7.5g46kcal0.6g1.4g4.1g1g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g11kcal1g0g0.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton7.5g23kcal0.2g0.3g2.3g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g318kcal4.2g5g31.2g2.2g
Valittu annoskoko43g159kcal2.1g2.5g15.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g80kcal1.1g1.3g7.8g0.6g
Arvot/100g100g369kcal4.9g5.8g36.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943