Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g9g34kcal1.3g5.5g0.7g0.9g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g11g19kcal1.3g2.5g0.2g1.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)6.6g12kcal0.1g0.2g1.1g0.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g4.7g5.6kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g165kcal11.2g18.4g4.6g5.4g
Valittu annoskoko43g82kcal5.6g9.2g2.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal2.8g4.6g1.2g1.4g
Arvot/100g100g191kcal13g21.3g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023