Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Bratwursti (Pirkka)16g45kcal2g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g106kcal4.4g3.2g8.4g0.6g
Valittu annoskoko43g53kcal2.2g1.6g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal1.1g0.8g2.1g0.2g
Arvot/100g100g123kcal5.1g3.7g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991