Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.4g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g6.8g11kcal1.3g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g37kcal3g2.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko43g18kcal1.5g1.1g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.8g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g43kcal3.5g2.5g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472