PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Riisi puuroutuva 6.8g23kcal0.4g5.2g0g0.2g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g5.5g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g87kcal1.8g12.6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko43g44kcal0.9g6.3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal0.5g3.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g101kcal2.1g14.7g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816