Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g3.3g11kcal0.7g2.1g0g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sieni tatti, hapero 14g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g1.4g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.3g13kcal1g0g1g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g123kcal5g8.2g7.8g2g
Valittu annoskoko43g62kcal2.5g4.1g3.9g1g
Annoskoko puolitettuna22g31kcal1.3g2.1g2g0.5g
Arvot/100g100g142kcal5.8g9.4g9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144