Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.1g18kcal0.7g0.6g1.6g0g
Voi 60% rasvaa 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Liivatelehti, gelatiini13g44kcal10.7g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.5g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa3.1g18kcal0.2g1.2g1.3g0.4g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g3.1g16kcal0.3g0.9g1.2g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g6.2g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3.1g12kcal0g2.9g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g337kcal25g12.2g21g1.2g
Valittu annoskoko43g168kcal12.5g6.1g10.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g84kcal6.3g3.1g5.3g0.3g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14.1g24.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190