Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 5.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g61kcal3.4g3.4g4g1.2g
Valittu annoskoko43g31kcal1.7g1.7g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal0.9g0.9g1g0.3g
Arvot/100g100g71kcal3.9g3.9g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741