Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.3g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kaurahiutale 1.7g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha29g50kcal5.5g0g2.9g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g4.2g14kcal0.7g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g174kcal14g2.4g11.4g0.4g
Valittu annoskoko43g87kcal7g1.2g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g44kcal3.5g0.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g201kcal16.2g2.8g13.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203