Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium7.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.9g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Katkarapu 7.8g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 7.8g27kcal2.1g0g2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g113kcal7.8g2.8g7.6g0g
Valittu annoskoko43g56kcal3.9g1.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal2g0.7g1.9g0g
Arvot/100g100g131kcal9g3.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040