Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g8.7g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Siirappi, tumma5.8g19kcal0g4.3g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.8g42kcal0.1g0.1g4.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g17g61kcal0.6g14.1g0.2g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g294kcal2g48.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko43g147kcal1g24.4g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g74kcal0.5g12.2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g341kcal2.3g56.6g11.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349