Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g8.4g30kcal0.3g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g135kcal4g16.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko44g67kcal2g8.3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal1g4.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g155kcal4.6g19.1g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300