Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)11g79kcal0g0g8.7g0g
Sokeri 11g42kcal0g10.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Siirappi, tumma0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta18g64kcal2.3g12.4g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g389kcal5.6g47.6g19g1.2g
Valittu annoskoko43g194kcal2.8g23.8g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g97kcal1.4g11.9g4.8g0.3g
Arvot/100g100g448kcal6.5g54.8g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740