Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g6.6g40kcal1.4g0.4g3.6g0g
Kookoshiutale 2.2g15kcal0.2g0.1g1.4g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.2g59kcal0g0g6.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g5.5g3.2kcal0.5g0.3g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)5.5g6.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g278kcal5.8g6.4g25g1g
Valittu annoskoko43g139kcal2.9g3.2g12.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g70kcal1.5g1.6g6.3g0.3g
Arvot/100g100g320kcal6.7g7.4g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904