Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl8g11kcal1.1g0g0.7g0g
Sokeri5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl6.1g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.3g4.1kcal0.6g0.4g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 12g4.8kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g157kcal4.6g19.8g6g1g
Valittu annoskoko43g78kcal2.3g9.9g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal1.2g5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.9g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168