Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste4.7g35kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora Vanilla 12%4.7g8.9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.7g21kcal0.3g2.1g1.3g0g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g275kcal5.4g32.2g13.2g1.2g
Valittu annoskoko43g138kcal2.7g16.1g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g69kcal1.4g8.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g318kcal6.2g37.2g15.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197