Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Seiti x-tra16g13kcal2.8g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.6g23kcal1.7g0g1.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g141kcal9.6g2g10.4g0.4g
Valittu annoskoko43g71kcal4.8g1g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal2.4g0.5g2.6g0.1g
Arvot/100g100g163kcal11.1g2.3g12g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277