Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g38kcal0.8g5.2g1g2g
Valittu annoskoko43g19kcal0.4g2.6g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.2g1.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937