Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)4.7g16kcal1g0g1.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g12g4.1kcal0.2g0.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g135kcal6.4g16g4.8g0.8g
Valittu annoskoko43g67kcal3.2g8g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal1.6g4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g155kcal7.4g18.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744