Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste6.2g46kcal0g0g5.1g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas13g43kcal1.6g8.4g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rice Dream, riisimaito3.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g7g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g267kcal4.8g34g11.6g2g
Valittu annoskoko43g133kcal2.4g17g5.8g1g
Annoskoko puolitettuna22g67kcal1.2g8.5g2.9g0.5g
Arvot/100g100g308kcal5.5g39.3g13.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915