Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Auringonkukansiemen 1.6g9kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)23g82kcal3.3g15.5g0.7g1.2g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g207kcal7.4g34g4.4g2.6g
Valittu annoskoko43g103kcal3.7g17g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal1.9g8.5g1.1g0.7g
Arvot/100g100g238kcal8.5g39.2g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361