Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 11g21kcal1.9g0.6g1.2g0.1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)5.5g8.8kcal0.4g0.2g0.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Becel juokseva, annos 10g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g11g36kcal1.3g7.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g145kcal7.6g17.4g5g2.4g
Valittu annoskoko43g72kcal3.8g8.7g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g36kcal1.9g4.4g1.3g0.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007