Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g21g27kcal3.1g0g1.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.5g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g105kcal8g4.2g6.8g0.4g
Valittu annoskoko44g52kcal4g2.1g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g4.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422