Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Raparperi, tuore13g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g171kcal3.2g29.8g3.6g1.2g
Valittu annoskoko43g86kcal1.6g14.9g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal0.8g7.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.3g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669