Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra31g25kcal5.3g0.3g0.3g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.3g14kcal0.4g0.2g1.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g164kcal13g1.2g11.8g1g
Valittu annoskoko43g82kcal6.5g0.6g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal3.3g0.3g3g0.3g
Arvot/100g100g189kcal15g1.4g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136