Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 7.8g10kcal2g0g0.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g7.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 3.3g12kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g49kcal4.6g5.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko43g24kcal2.3g2.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g12kcal1.2g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.3g6.7g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147